Välkommen till X Bygg - Byggföretag för ett växande och hållbart Sverige

om oss

X Bygg - Ditt byggföretag för små och stora projekt

Vi ser varje projekt som en möjlighet att skapa hållbara och vackra miljöer. Som pålitligt byggföretag strävar vi efter perfektion och levererar kvalitet i varje projekt.

Vi skapar långvariga minnen för våra kunder genom vårt byggarbete. Välj oss för en byggupplevelse utöver det vanliga, oavsett om det är ett små eller stort projekt.

Vad vi erbjuder

Vårt byggföretag erbjuder skräddarsydda lösningar för ditt projekt. Från planering till färdigställande strävar vi efter överlägsen kvalitet och professionalism.

construction plans

Vi Planerar Noggrant

Arbetet påbörjas genom att dina önskemål och förväntningar omvandlas till en tydlig byggplanering.

housebuilder

Vi Arbetar Hårt

Vi sätter igång arbetet där varje minut används till det vi är bäst på, byggarbetet!

Vi Levererar Bästa Kvalitet

Vi ser till att leverera fastställda lösningar med största möjliga kvalitet.

Var finns vi?

X Bygg är ett Byggföretag som är baserat i Stockholm, och vi finns för våra kunder i Stockholms län men också i Uppsala, Luleå, Boden, Kalix, Älvsbyn, Gällivare, Kiruna, Norrköping, Linköping, Nyköping och Sundsvall.

X Bygg locations map
om-oss-targets

Vilka är våra mål?

Vi är passionerade för att leverera högkvalitativa byggtjänster och förverkliga våra kunders byggdrömmar. Vi tror på att bygga långvariga relationer och att förstå våra kunders unika behov för att skräddarsy våra tjänster därefter. Vi är stolta över att ha några av branschens bästa villkor för våra medarbetare. Vår personal är engagerade, dedikerade och kompetenta personer som arbetar hårt.
Dessutom har vi våra globala mål som är:

Vi jobbar alltid med kund i fokus

Kunden är vår främsta prioritet. Vi strävar alltid efter att förstå dina behov och önskemål för att leverera skräddarsydda lösningar som överträffar dina förväntningar. Med vårt fokus på kundnöjdhet kan du lita på att vi är dedikerade till att göra ditt byggprojekt till en framgång.
customer-focus

Our Expert Team

You can use these sections to highlight the features of heading. Use these paragraphs to focus on the topic you want. Make sure you keep it short, attractive.

Juan George​

Vice President

Sean Hart

Project Leader

Emma Kelly

Creative Director

Högvalitativa byggtjänster till ett förmånligt pris

Dessutom erbjuder vi alltid en kostnadsfri konsultationKontakta oss idag!

Scroll to Top